sitemap
 
rund
discografie  
2016 • cd «please hold the line!» • jojo and the dinosaurs titelbild discografie
2015 • solo-doppel-cd «hall'n'hall» • mario giovanoli
2012 • cd «solutions» • jojo and the dinosaurs
2010 • cd «jojo and the dinosaurs» • jojo and the dinosaurs
dreams of doom
2010 • buch/cd «öppadia – khuurertütschi blüüs und ballada»
musik & lyrik • hans peter gansner, mario giovanoli
2007 • cd «the truth – live» • intoxicate
nothing
2006 • cd «kammer- + orchestermusik» • mario giovanoli
piccola mattinata (1987)
2006 • doppel-cd «klangbauwerke 1+2 » • mario giovanoli
urban revival
2005 • cd «restart» • intoxicate
no plan
2005 • mini-cd «freypass» • intoxicate feat. base
freypass
2005 • mini-cd Tierheim chur • m.g. feat. nyna cantieni
«mit hundert tieren...»
2003 • CD «can't ease this pain» • intoxicate
born again
2002 • cd «klangbauwerke» • mario giovanoli
pulverschnee
2001 • CD «drowning» • intoxicate
try my wings
2000 • CD «intoxicate» • intoxicate
need nobody
1999 • CD «wisses paradies» • coni allemann
the long goodbye rhumba
1998 • CD «chanzuns & tocs rocks» • paulin nuotclà
jazzin
1997 • CD «subzonic»
sprung is wasser
1997 • sampler «ice» feat. dr dritt schtai vu dr sunna
schpiart aviart
1996 • sampler «blue wonder» feat. 3rd stone from tha sun
bonebreaker
1995 • CD «la gira la röda/grazie alla vita» • la lupa
ti sa miga
1993 • CD «frutti» • magaari
malrobor
1991 • lp «jellyfish kiss»
little willie
1990 • CD/lp «zyt isch do» • walter lietha
1990 • CD «anavon» • alexi nay und marcus hobi
da brentina
1984 • LP «cammino e canto» • la lupa
maledetta
1982 • LP «con malizia e passione» • la lupa
donna lombarda
1979 • LP «prazel» • musik und lyrik
kopfsteine
1978 • SINGLE «wilhelm and dhe hot pimps» punk-rock  
1978 • LP «plamp und überhaupt...» jazz-rock  
serum  
1975 • LP «asia sound» • fritz trippel  
sakura sakura  

mario giovanoli • nelkenweg 15 • ch-7000 chur • fon+fax +41(0)81 284 30 70 • info@mcjoe.ch